• 05.08.2016 - 07.08.2016 GUSTAR 2016

Surprizele evenimentului au fost recitalurile oferite de interpreți și formații cu renume precum Figli di Madre Ignota (Italia), Loredana (România), Vanotek (România) sau Vali Boghean (Republica Moldova).

Timp de 3 zile, festivalul ca o adevărată vacanţă a găzduit cele mai tari emoţii de vară, prestații muzicale de neuitat cu Valy Boghean Band, Nicoleta Nucă şi Live Band, Cuibul, Bravissimo, Radu Dolgan şi mulţi alţii care merită toată admiraţia publicului. Ajunşi pe teritoriul festivalului puteai prinde cu ochii de la depărtare zmei de hârtie, miresme a fân proaspăt şi numai zâmbete. Printre mulţime puteai desluşi oameni vorbind în diferite limbi, ceea ce te făcea mândru pentru că ecoul ţării noastre a ajuns și după hotarele ei. Gurmanzii s-au putut delecta cu bucate tradiţionale alese, unele mai ademenitoare decât altele.

Ultima zi a festivalului a fost cuprinsă de o atmosferă nostalgică de vară, pentru că experienţa Gustar lua sfârşit. Cea din urmă notă muzicală îi aparţinea Interpretei Loredana din România. Aceasta a unit prin hore publicul rămas încheind evenimentul cu multă gălăgie. 

www.madein.md

 

 

Назад к списку событий »