• 23.08.2014 - 25.08.2014 GUSTAR 2014

Festivalul Gustar, organizat anual în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a devenit un eveniment cultural de importanță națională, pe care iubitorii de muzică și călătorii din întreaga lume, îl marchează cu roşu în calendar.

Ediția din 2014 a propus publicului trei zile de odihnă la iarbă verde, muzică veritabilă din Balcani și centrul Europei.

Printre, artiştii care au susținut recitaluri la Gustar Music Festival 2014, au fost Goran Bregovic , Estas Tonne, Milk& Sugar, Cristina Kiseleff, El Saffron, Talya Solan şi Adriana Rusu s.a.m.d. La festival au evoluat interpreţi şi formaţii muzicale din Germania, Serbia, Portugalia, Ungaria, Polonia, Israel, România și Moldova.

În cadrul evenimentului vizitatorii au putut participa la Festivalul „Noaptea Liliecilor", sărbătoare care a revenit în R. Moldova după 16 ani de absență. Vizitatorii au avut posibilitatea de a comunica cu specialiștii chiropterologi şi au aflat mai multe informații despre lilieci.

Legendarul Goran Bregovic și orchestra sa au incendiat atmosfera la Orheiul Vechi, iar mii de oameni au cântat şi dansat sub ritmurile muzicii balcanice.

Cea de a cincea ediție a Festivalului "Gustar" conceput şi organizat de „Sens Music" si „Echinox", a culminat cu cu focuri de artificii, care au impresionat prin-un concept deosebit.

Назад к списку событий »