Кемпинг

Vizitatorii spun că există două feluri de Gustar: de zi și de noapte, și cei care nu le-au încercat pe ambele încă nu știu ce este Gustarul. 

Regulament și informații camping:

Vineri, pe 18 august va fi permis accesul în camping începând cu ora 18:00. Camparea e posibilă pentru două nopți (18 și 19 august). Accesul în camping și camparea sunt permise doar celor ce posedă un abonament. Programul artistic în camping se va încheia în jurul orei 1 noaptea, după care vizitatorii să se poată odihni.
Cei care nu dețin bilete pentru două zile de festival/abonament, dar doresc sa rămană pe noapte în camping, vor achita valoarea biletului pentru acces în zona de camping, în sumă de 50 lei.


Organizatorii își rezervă dreptul de a opera controale pe parcursul festivalului pentru a asigura respectarea prezentului regulament. Focul de tabară se permite doar în locurile special amenajate.


Sunt interzise:

  • accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase (în zona de camping există în permanență o echipă de asistentă tehnică ce va poate ajuta)
  • accesul cu recipiente de sticlă, materiale inflamabile
  • comercializarea de produse în zonele de camping și festival fără acordul organizatorilor.

Alte informații:

Vă recomandăm să nu lăsați nimic de valoare în cort, atunci când nu sunteți în sau lângă el.


Sancțiuni:

Nu sunt tolerate excepții de la aceste reguli, încălcarea prezentului regulament va duce la evacuarea din zona de camping și interzicerea accesului în zona de festival fără rambursare.