• Figli di Madre Ignota

Milano și Italia, zona Mediteraneană și Europa de Est, diverse culturi și mari orașe. Acesta este locul unde noi trăim. "Bellydancer" este un simbol al principalelor noastre inspirații: influențele Orientului Mijlociu, tradițiile mediteranene, stilul de viață urban, orizontul iradiat de luminile orașului: "bellydancer" este o expresie a unei tradiții și în același timp, un punct de atracție etnică a restaurantului din blocul dumneavoastră, un concept (o sugestie), care poate fi plasată oriunde în voie, deconectată de la un context, dar care are o conotație puternică și își păstrează încă propria identitate: un semn de neon pe un fond interschimbabil.

În această perspectivă, bellydancer este instantaneu o realitate în show-urile noastre, în care se favorizează "agresiunea dansabilă fără discernământ": dacă vă place chitara de rock, sectiunea ritmică a marmurii grele, dacă vă place să dansați sau doar să stați pe canapea, pofta de viață, pofta de mâncare, pofta de a te regăsi și de a te pierde în Istanbul, toate acestea reprezintă o declarație a iubirii noastre pentru petreceri.

TOURS
Italia, Elveția, Germania, Austria, Ungaria, Turcia, Grecia, Portugalia, Belgia, Olanda, Croația, Serbia, Bosnia: trupa este bine cunoscută pentru spectacolele impresionante, vii, spontane, aftershow-uri interminabile, cu instrumente acustice și sclipitoare, specifice temperamentului italian.
Printre pricipalele spectacole la care a participat trupa sunt Sziget Festival World Stage (H, 2009, 2012, 2013), Rock'n Coke Istanbul (T, 2013), Hidrellez Festival (Turkey, 2013), Volt Festival (H, 2011), Lowlands (NL, 2010), Das Fest (D, 2010), Horizonte Festival (D, 2009), Fusion Festival (D, 2009), Mundial Festival (NL 2009), Eskisehir Festival (T, 2009), Hidrellez Festival (T, 2013), Caterraduno (2011), Ariano Folk Festival (2007, 2013).

Înapoi la lista de artiști »