Loredana combina muzica balcanica cu tonuri moderne si electrice, intr-un etno fusion in care dilueaza jazz, pop, rock, punk, funk, hip-hop intr-un nou sound integral, ca un fel de radio magic care sincronizeaza mai multe frencente si voci cu instrumente din trecut si viitor, un fel de blend al genurilor muzicale contemporane si pune in valoare aceasta colectie de melodii extraordinare.

Vali Boghean Band este un nou proiect muzical lansat de către câțiva muzicieni virtuoși din Republica Moldova. Muzica acestora se definește prin improvizații originale, fiind o fuziune de jazz din Balcani, etno est-european, folk, muzică orientală, gipsy, elemente clasice, toate combinate într-o manieră modernă. Toți membrii sunt muzicieni cu experiență bogată în numeroase proiecte naționale și internaționale.

Figli di Madre Ignota este o trupă din Milano, Italia. Repertoriul băieților cuprinde un buchet sălbatic de genuri muzicale, o fuziune între genurile dub, ska, rock şi balcanic.

Artistul a cucerit publicul din România cu piesa "My heart is gone", iar apoi cu melodia " I'm coming home"...

Șah/Mat este un spectacol despre putere și pericolul ei. Eroul principal, Regele, este gata să sacrifice totul pentru a avea puterea supremă. Una după alta, el trădează dragostea Reginei, credința și loialitatea slujitorilor săi, și asta dorință pentru putere. Puterea prin forma sa, întotdeauna a atras și a fascinat lumea.

Cuibul este o formația legendară înființată de către muzicianul Igor Dînga (producător muzical pentru Zdob și Zdub). În 2016, Cuibul împlinește 25 de ani. După 6 albume, o perioadă de pauză și apoi o revenire, anul 2012 găsește formația stabilindu-se într-o nouă formulă alături de vocalista Lidia Scarlat.

Nicoleta Nucă, solista originara din Republica Moldova, s-a făcut cunoscută prin intermediul concursului "X Factor" şi de atunci are pe zi ce trece tot mai mulţi fani. Se bucură de un mare succes pe piaţa muzicală. Cântăreața a cucerit publicul în 2015 cu piesele „Nu sunt” și „Liniștea”, iar anul acesta a dat lovitura cu o nouă piesă de dragoste, „Inima mea”!

Este o formaţie din Moscova, al cărui stil este perceput ca un mix de rock psihedelic, blues si rock în spiritul anilor '70. Concertele live se deosebesc prin energia pozitiva care umple tot spaţiul disponibil. Puteţi găsi detașare nordică, temperament sudic, filosofia de Est şi spiritul libertăţii occidentale.

Ansamblul de naiști "PanAcademic" Fondat (2015) și condus de naistul Andrei Drută,având în componența sa cei mai tineri și promițători naiști din Republica Moldova - (Marin Șchiopu,Dumitru Popa, Pavel Vetrici, Alexandru Vieru,). “PanAcademic” a fost fondat pentru a prezenta un concept muzical total inovativ. O altă latură a naiului ce pune in valoare tot coloritul acestui instrument.

Conceptul Jazz’n Chisinau, inițiat de Valeriu Culea în urmă cu trei ani, are la bază ideea popularizării genului de jazz, de a-l face mai vizibil pe scena autohtonă din considerente estetice dar și social-educative, promovarea instrumentiștilor autohtoni.

Bravissimo - este o adevărată sărbătoare a muzicii, te încarcă cu emoții, lacrimi şi bună dispoziție!

Artistul care a interpretat la țambal piese incredibile și a devenit celebru în întreaga țară, după participarea la show-ul "Ucraina Got Talent"

În pragul unui proiect surpriză atât pentru fanii ”Noroc”-ului cât și a tuturor iubitorilor muzicii rock – Radu Dolgan în colaborare cu formația ”Megapolis” vine la Gustar 2016!

Ansamblul "ANIMO" a fost înfiinţat de un grup de tineri profesionişti, care prin măiestria lor, au cucerit concursurile nationale şi internaţionale. De ce, "ANIMO"? Denumirea vine din limba care s-a născut în lumea antică şi a fost răspândită în toată Europa de Vest, limba învăţăturii şi diplomaţiei, limba care şi astăzi este vorbită în toate ţările lumii.

Karafizi este o interpretă originară din Chișinău, Moldova. Face parte din noul proiect muzical Karafizi & The Roof alături de care cântă la multe evenimente mondene.

Vera Țurcanu este o interpretă de muzică ușoară din Republica Moldova care a debutat acum 4 ani fiind solista unui band autohton. Vera a studiat actorie la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Tânăra blondă este plină de entuziasm şi dorință, de energie pozitivă şi bună dispoziție! In muzica ei combină mai multe genuri precum: pop, rock, folk și r&b alături de prietenii ei cu care face un band !