Regulament

Regulamentul Festivalului Gustar 2016


Prin participarea la acest eveniment vă obligați să acceptați și să respectați regulamentul stabilit de către organizatori.


ACCESUL ÎN LOCAȚIE


Intrarea la festivalul „Gustar" poate fi realizată doar în baza biletului și a brățării oferite la punctele de control. Acestea vor fi verificate pe tot parcursul desfășurării festivalului.
Deținătorii biletelor vor putea intra și ieși liber din zona festivalului pe baza unei brățări pe care o vor primi la intrarea în spațiul de festival. Biletul și brățara se păstrează pe tot parcursul festivalului. Accesul persoanelor în incinta festivalului se va face doar pe la intrarea publicului. In caz de pierdere, instrainare sau rupere/taiere voluntara a bratarii, aceasta isi pierde valabilitatea, persoanei in cauza fiindu-i negat accesul inapoi in incinta festivalului.
Odată cu achiziționarea biletelor de festival, se acceptă implicit și următoarele reguli:
Biletele nu se preschimbă, iar valoarea acestora nu se returnează în situații independente de organizatori, incluzând (dar nelimitându-se) la schimbări în programul artiștilor, condiții meteo nefavorabile, greve etc.
Organizatorii nu sunt răspunzători pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor și nu pot garanta autenticitatea niciunui bilet cumpărat din surse neoficiale. Odată obținut biletul, acesta nu poate fi schimbat sau revândut. Va fi interzis accesul oricărei persoane care prezintă bilete modificate, cu ștersături, rupte sau care par a fi falsificate. Achiziționarea biletelor pentru festival va fi posibilă, în limita locurilor disponibile, și în ziua evenimentului, de la punctele de vânzare bilete aflate lângă intrarea în incinta festivalului. Vă recomandăm să ajungeți în timp util pentru a evita cozile.
Localnicii satului Furceni vor avea acces gratuit in zona festivalului prin prezentarea actului de identitate cu adresa de resedinta.


ACCESUL COPIILOR ÎN ZONA DE FESTIVAL


Copii până la 18 ani au acces pe teritoriul festivalului doar însoțiți de adulți.
Copii sub 7 ani beneficiază de acces gratuit la festival.


DOVADA VÂRSTEI


Dacă sunteți destul de norocoși să arătați mai tineri de 18 ani, vă rugăm să ne dovediți vârsta atunci când încercați să cumpărați alcool. Vă rugăm să nu fiți jigniți de această solicitare, de fapt, luați-o ca pe un compliment! Comercializarea tutunului și alcoolului persoanelor sub 18 ani este interzisă prin lege.


CAMPING


Instalarea corturilor este permisă doar în spațiul destinat campingului. Este INTERZISĂ aprinderea focului, în afara zonei de camping sau orice altă activitate, care ar putea duce la deteriorarea mediului înconjurător sau a sănătății participanților la festival.


PARCAREA


Parcarea auto este situată în apropiere de zona festivalului, este păzită și nu se taxează.


PERSOANE CU DIZABILITĂȚI LOCOMOTORII


Fiecare persoană cu dizabilități locomotorii are dreptul la un singur insoțitor. Accesul se va face numai pe baza biletelor valide (inclusiv pentru insoțitori). Persoanele care detin un act doveditor al dizabilitatii locomotorii si doresc achizitionarea de bilete la Gustar Music Festival sunt rugati sa contacteze din timp organizatorii la adresa festival@gustar.md.


NU ESTE PERMIS ACCESUL ÎN SPAȚIUL FESTIVALULUL CU:


Arme sau orice alt obiect ce poate fi considerat periculos, chiar daca plănuiți să-l utilizați pentru camping. Este INTERZISĂ introducerea și deținerea băuturilor alcoolice, substanțelor stupefiante, obiectelor contondente, armelor de foc, armelor albe, spray-urilor sau altor produse interzise de legile Republicii Moldova. Orice act de huliganism sau altercație va fi pedepsit.


ANIMALE DE COMPANIE


Participarea la festival cu animale de companie este INTERZISĂ.


CURĂȚENIA


Pentru a păstra curățenia în zona evenimentului, vă rugăm să utilizați coșurile de gunoi amplasate în perimetrul festivalului.


COMERCIALIZARE / SAMPLING


Desfășurarea activităților comerciale și de sampling fără acordul organizatorului nu este permisă în perimetrul festivalului.


INFORMAȚII / OBIECTE PIERDUTE


Organizatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților ori pentru eventualele pagube produse.


PROGRAM


Organizatorii își rezervă dreptul de a introduce modificări în programul și regulamentul festivalului.
Festivalul „Gustar" este un open-air, în acest context, organizatorii recomandă participanților la eveniment să-și ia pături pentru comoditate.