Camping

Vizitatorii spun că există două feluri de Gustar: de zi și de noapte.

Pentru a savura din frumusețile naturale și aerul proaspăt și pe timp de noapte este nevoie doar să-ți amplasezi cortul în zona de camping și să te odihnești, pentru o nouă zi plină de distracție.

 

Regulament și informații camping:

Vineri, pe 18 august va fi permis accesul în camping începând cu ora 18:00. Camparea e posibilă pentru două nopți (18 și 19 august). Accesul în camping și camparea sunt permise doar celor ce posedă abonament. Programul artistic în camping se va încheia în jurul orei 1 noaptea, după care vizitatorii să se poată odihni.
Cei care nu dețin bilete pentru două zile de festival/abonament, dar doresc sa rămană pe noapte în camping, vor achita valoarea biletului pentru acces în zona de camping, în sumă de 50 lei.


Organizatorii își rezervă dreptul de a opera controale pe parcursul festivalului pentru a asigura respectarea prezentului regulament. Focul de tabară se permite doar în locurile special amenajate.


Sunt interzise:

  • accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase (în zona de camping există în permanență o echipă de asistentă tehnică ce va poate ajuta)
  • accesul cu recipiente de sticlă, materiale inflamabile
  • comercializarea de produse în zonele de camping și festival fără acordul organizatorilor.

Alte informații:

Vă recomandăm să nu lăsați nimic de valoare în cort, atunci când nu sunteți în sau lângă el.


Sancțiuni:

Nu sunt tolerate excepții de la aceste reguli, încălcarea prezentului regulament va duce la evacuarea din zona de camping și interzicerea accesului în zona de festival fără rambursare.