Festival

Sens Music și PRofile prezintă cel mai important festival muzical al anului - GUSTAR music festival 2017.

Ne propunem ca ediția a VII-a de Gustar să fie una deosebită!


Festivalul Internaţional GUSTAR, cel mai mare festival muzical al anului, revine cu cea de-a VII-a ediție, care se va desfășura în perioada 19-20 august 2017, la Orheiul Vechi.

De-a lungul anilor în care este organizat Gustarul, evenimentul a devenit unul de importanță națională. Festivalul Gustar este un spaţiu care pentru două zile devine centrul cultural și de divertisment al țării. Gustar e mai mult decât un festivalul muzical, pentru că oaspeții noștri sunt cea mai importantă parte a evenimentului.


Gustar înseamnă o posibilitate unică de a petrece un weekend deosebit cu familia sau prietenii într-un spațiu natural, în care veți asculta cei mai populari artiști ai momentului, veți putea efectua excursii în zone istorice, participa la numeroase activități și workshop-uri din art zone, book zone, târgurile și expozițiile prezente acolo... Festivalul fiind dedicat tuturor vârstelor și preferințelor culturale!

Biletele vor fi puse în vânzare atât pe siteul www.biletonline.eu, www.mticket.md și în magazinele Top-Shop.


În caz că aveți întrebări, propuneri și lucruri care vă interesează despre festival, puteți să ne scrieți la următoarea adresă de email: festival@gustar.md.