NOHA este carecterizată de energia ritmului pronunțat și plăcut al amestecului său deschis de genuri muzicale: muzica elecrica DnB si World Music, într-un cuvînt ne place sa o numim „Ethno-Bass".

O trupă șarmantă care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei, totodată simțindu-se acasă pe scena Festivalului Gustar.

The Motans a luat naștere în Chișinău în septembrie 2015. Acest proiect a fost creat de Denis Roabes, cel care compune, scrie versuri.

Lou Bega (David Lubega) este un cunoscut cântăreț și compozitor german, născut la München (Germania) în 1975, tatăl său fiind de origine ugandeză, iar mama de origine italiană. Copilăria și adolescența Lou Bega și-a petrecut-o în Italia (Calabria), Germania (München), Uganda și S.U.A.

Formaţia ,,Gândul Mâţei" este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din Republica Moldova, care de-a lungul anilor a căpătat un renume național și internațional.

Koza Mostra este o trupă muzicală din Grecia

Trupa Spitalul de Urgenta este proiectul lui Dan Helciug, un artist extrem de versatil ( compozitor, textier, actor, prezentator tv).

Freedom’s Boombox orchestrează un concert întreg cu doar 3 voci.

Karafizi & The Roof - este o echipa de profesionişti şcoliţi, membrii căreia se completează reciproc având o dorinţă comună de a creşte și de a crea non-stop.

Via Dacă este un nou proiect muzical din Moldova, apărut în ianuarie 2017, printr-o aliniere indefinită de stele, care caută să îmbine folclorul și mitologia într-o sunare transpusă la zi, ferită de convenții.