• 19.08.2017 - 20.08.2017 GUSTAR 2017

Cea de-a VII-a ediție a festivalului Gustar a impresionat și în acest an prin conceptul său deosebit, fiind recunoscut și recomandat la nivel internațional, a devenit una din destinațiile preferate, grație diversității culturale promovate. Astfel festivalierii timp de 2 zile, au avut posibilitate să își redescopere pasiunile și să încerce lucruri inedite: yoga în aer liber, excursii turistice, workshopuri, bazar, expoziții de artă, jogging, dar și un marathon ECO RUN și o cursă MTB pe un traseu pitoresc, accesibil pentru toate categoriile de amatori ai ciclismului.

Înarmați cu chef de distracție și voie bună, oaspeții festivalului s-au bucurat de concertul de seară, care a întrecut toate așteptările. Antrenați în mînuirea microfonului, chitărilor și sintetizatoarelor și înconjurați de lumini de stroboscop și lasere, The-B-Groove, Via Dacă, Freedom Boombox, Gîndul Mîței, Koza Mostra, N.O.H.A., Zdob și Zdub și Lou Bega ne-au adus o experiență de neuitat!

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, în mijloc de august, cu soare și distracție, Gustar Music Festival a prezentat oaspeților săi atmosfera tradițională, spiritul și esența meleagurilor noastre, daruri cu rost, doruri călătoare, produse de acasă la borcan, amintiri țesute sau cusute, ambasadori ai bunului gust și autenticității.

Ne vedem la Gustar 2018!

Inapoi la lista de evenimente »